AGAR BIO 20 g - BATOM
12,10 zł
(605,00 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
100% agar agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.
Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: zboża zawierające gluten, orzechy, sezam.
BP17398
2 Przedmioty
Opis
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 20
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Hiszpania
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- BATOM.PL JÓZEF LEŚNIAK HURTOWNIA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI. GENERAŁA AUGUSTA FIELDORFA-NILA 17. 31-209 KRAKÓW
- producent
- BATOM (dżemy. soki. kompoty. czystek)
BATOM (oleje. soki. sole kąpielowe) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 14.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 1.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.50
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Hiszpania
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 60
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- BATOM.PL JÓZEF LEŚNIAK HURTOWNIA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI. GENERAŁA AUGUSTA FIELDORFA-NILA 17. 31-209 KRAKÓW
- Kraj pochodzenia
- Polska
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.