AGAR BIO 20 g - BATOM

12,10 zł

(605,00 zł / kg)

Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Zamknij

SKŁADNIKI

100% agar agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.

Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.


INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać: zboża zawierające gluten, orzechy, sezam. 



BP17398
2 Przedmioty

Opis

WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
20
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Hiszpania
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
BATOM.PL JÓZEF LEŚNIAK HURTOWNIA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI. GENERAŁA AUGUSTA FIELDORFA-NILA 17. 31-209 KRAKÓW
producent
BATOM (dżemy. soki. kompoty. czystek)
BATOM (oleje. soki. sole kąpielowe)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
14.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
1.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
8.50
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Hiszpania
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
BATOM.PL JÓZEF LEŚNIAK HURTOWNIA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI. GENERAŁA AUGUSTA FIELDORFA-NILA 17. 31-209 KRAKÓW
Kraj pochodzenia
Polska
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password