SKŁADNIKI
100% agar agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.
Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: zboża zawierające gluten, orzechy, sezam.
BP17399
83 Przedmioty
Opis
- producent
- BATOM (dżemy. soki. kompoty. czystek)
BATOM (oleje. soki. sole kąpielowe) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 18.50
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 2.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 11.00
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Hiszpania
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 60
- Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 60
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Hiszpania
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- BATOM.PL JÓZEF LEŚNIAK HURTOWNIA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI. GENERAŁA AUGUSTA FIELDORFA-NILA 17. 31-209 KRAKÓW
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.