AGAR BEZGLUTENOWY BIO 10 g - AMYLON

7,51 zł

(751,00 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
agar - agar* (certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Do kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 700 kJ / 167 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 0 g
Sól: 1,25 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
10 g agaru rozpuścić w 1 litrze zimnej wody i w razie potrzeby dosłodzić. Gotować przez 3 minuty ciągle mieszając. Po ugotowaniu lekko ostudzić.  Wlać do formy i pozostawić do zestalenia w lodówce. Agar - agar można przygotować z sokiem owocowym lub z innym sokiem.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

BP19644
746 Przedmioty

Opis

Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
10
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
AMYLON A.S.. SVERMOVA 117. 580 36 HAVLICKUV BROD
producent
AMYLON (budynie. galaretki.kisiele.cukry. skrobie
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
10.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
0.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
7.50
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
AMYLON A.S.. SVERMOVA 117. 580 36 HAVLICKUV BROD
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia
Czechy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password