AGAR BEZGLUTENOWY BIO 10 g - AMYLON
7,58 zł
(758,00 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
agar - agar* (certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Do kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 700 kJ / 167 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 0 g
Sól: 1,25 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
10 g agaru rozpuścić w 1 litrze zimnej wody i w razie potrzeby dosłodzić. Gotować przez 3 minuty ciągle mieszając. Po ugotowaniu lekko ostudzić. Wlać do formy i pozostawić do zestalenia w lodówce. Agar - agar można przygotować z sokiem owocowym lub z innym sokiem.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP19644
478 Przedmioty
Opis
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 180
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
AMYLON A.S.. SVERMOVA 117. 580 36 HAVLICKUV BROD - Kraj pochodzenia
- Czechy
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 10
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- AMYLON A.S.. SVERMOVA 117. 580 36 HAVLICKUV BROD
- producent
- AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie
AMYLON (budynie. galaretki.kisiele.cukry. skrobie - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 10.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 0.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.50
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.