SPODY DO PIZZY BEZGLUTENOWE 230 g - INCOLA

15,29 zł

(66,48 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, olej rzepakowy, syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych).

OPIS
Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy.
Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczy nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem chrupiącej pizzy.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Piekarnik nagrzej do 190℃. Na spód do pizzy nałóż sos pomidorowy i ulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarniku przez 6 – 10 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1300 kJ/309 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 56,1 g
w tym cukry: 6,6 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 1,9 g
Sól: 0,9 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 14 - 21°C, z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
BP41441
58 Przedmioty

Opis

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
30
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Masa netto (g)
230
Producent - nazwa i adres
GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110. 43-300 Bielsko Biała +48333339092 biuro@gfsp.pl
producent
INCOLA (bezgutenowe pieczywo i wafle)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
7.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
7.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
19.00
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password