SKŁADNIKI
yerba mate green (Ilex Paraguariensis).
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wsyp yerba mate do naczynia (nieco ponad połowę). Połóż dłoń na wierzchu naczynia i odwróć je do góry nogami. Powoli przechyl naczynie prawą stroną do góry, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej gorącą wodą o temperaturze 70 - 80 stopni Celsjusza. Odczekaj 3 minuty. Możesz zaparzyć tę samą porcję liści kilka razy. Możesz użyć ciepłej wody lub zimnej wody.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
yerba mate green (Ilex Paraguariensis).
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wsyp yerba mate do naczynia (nieco ponad połowę). Połóż dłoń na wierzchu naczynia i odwróć je do góry nogami. Powoli przechyl naczynie prawą stroną do góry, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej gorącą wodą o temperaturze 70 - 80 stopni Celsjusza. Odczekaj 3 minuty. Możesz zaparzyć tę samą porcję liści kilka razy. Możesz użyć ciepłej wody lub zimnej wody.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
BP32674
154 Przedmioty
Opis
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 120
- Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 400
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Brazylia
- Producent - nazwa i adres
- DERLATKA ROBERT "ORANŻADA". STEFANA BATOREGO 42/24. 05-400 OTWOCK
- producent
- ORGANIC MATE GREEN (yerba mate)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 24.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 12.00
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Brazylia
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.