SKŁADNIKI
yerba mate* (Ilex Paraguariensis) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia, zalewa wodą o temperaturze 70 - 80 stopni Celsjusza lub wodą z lodem (terere). Terere - sposób przygotowania polegający na dodaniu schłodzonej wody do zaparzenia naparu zamiast klasycznego sposobu zaparzania poprzez zalanie gorącą wodą. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
BP20483
56 Przedmioty
Opis
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 17.00
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 120
- Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 1000
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- DERLATKA ROBERT "ORANŻADA". STEFANA BATOREGO 42/24. 05-400 OTWOCK
- producent
- ORGANIC MATE GREEN (yerba mate)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 30.00
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.