MAKARON (Z JAJ PERLICZYCH) KRAJANKA BIO 250 g - BARTOLINI

7,78 zł

(31,12 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA perlicze świeże (5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
JAJA, z których wyrabiamy Sielską kluskę, pochodzą od perliczek chowanych na wolnym wybiegu. Pozyskujemy je lokalnie - bezpośrednio z małych mazowieckich gospodarstw.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 6 minut, al dente 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 687 kJ/162 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 31 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 6,1 g
Sól: <0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
BP34856
225 Przedmioty

Opis

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia
Polska
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
250
Kraj pochodzenia składnik&#243;w (słownik BP)
Polska
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
P.P.H. Tabit Sp. z o.o.. Kołłątaja 44. 05-402 Otwock
producent
BARTOLINI (makarony)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
25.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
6.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
12.00
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Polska
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password