MAKARON (Z JAJ PERLICZYCH) KRAJANKA BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

7,78 zł

(31,12 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA perlicze świeże (5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
JAJA, z których wyrabiamy Sielską kluskę, pochodzą od perliczek chowanych na wolnym wybiegu. Pozyskujemy je lokalnie - bezpośrednio z małych mazowieckich gospodarstw.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 6 minut, al dente 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 687 kJ/162 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 31 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 6,1 g
Sól: <0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
BP34856
245 Przedmioty

Opis

Producent - nazwa i adres
P.P.H. Tabit Sp. z o.o.. Kołłątaja 44. 05-402 Otwock
producent
BARTOLINI (makarony)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
25.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
6.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
12.00
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Polska
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
P.P.H. Tabit Sp. z o.o.. Kołłątaja 44. 05-402 Otwock
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia
Polska
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
250
Kraj pochodzenia składnik&#243;w (słownik BP)
Polska
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password