MAKARON (Z JAJ PRZEPIÓRCZYCH) KRAJANKA BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

7,84 zł

(31,36 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA przepiórcze świeże (5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron ze świeżo wybijanych jaj przepiórczych pozyskiwanych z polskich gospodarstw rolnych.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 9-10 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g UGOTOWANEGO PRODUKTU
Wartość energetyczna: 771 kJ/182 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 35,3 g
w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 6,8 g
Sól: 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
BP34854
190 Przedmioty

Opis

producent
BARTOLINI (makarony)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
25.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
6.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
12.00
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Polska
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
P.P.H. Tabit Sp. z o.o.. Kołłątaja 44. 05-402 Otwock
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
250
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Polska
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
P.P.H. Tabit Sp. z o.o.. Kołłątaja 44. 05-402 Otwock
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password