MAKARON (2-JAJECZNY) KRAJANKA CIENKA BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

7,26 zł

(29,04 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA* 9 %.(*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wysokogatunkowy makaron jajeczny. Jej lekko chropowata powierzchnia to zasługa specjalnych metod wytwarzania i suszenia. To dzięki niej makaron ten dobrze chłonie zupy, lepiej trzyma się łyżki, nie skleja się oraz znacznie zwiększa swoją objetość po ugotowaniu. Nie zawiera masy jajowej, proszku jajecznego ani kurkumy.
Jej naturalny, słoneczny kolor to zasługa prostej, domowej receptury: tylko mąka, woda, i świeże JAJA z polskich ferm wybijane przez nas każdego dnia.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować ok. 4 - 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1569 kJ/370 kcal
Tłuszcz - 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 2,3 g
Błonnik - 3,1 g
Białko - 13 g
Sól - 0,04 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
BP23778
289 Przedmioty

Opis

WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
250
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE TABIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. HUGONA KOŁŁĄTAJA 44. 05-402 OTWOCK
producent
BARTOLINI (makarony)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
28.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
6.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
11.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE TABIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. HUGONA KOŁŁĄTAJA 44. 05-402 OTWOCK
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia
Polska
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password