SKŁADNIKI
mąka PSZENNA*, prażona mąka gryczana* (5 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować na średnim ogniu od czasu do czasu mieszając.
Czas gotowania : 5-6 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie.
Podawać z orientalnymi warzywami i japońskimi przyprawami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1403 kJ/331 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 10 g
Sól: 1,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
mąka PSZENNA*, prażona mąka gryczana* (5 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować na średnim ogniu od czasu do czasu mieszając.
Czas gotowania : 5-6 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie.
Podawać z orientalnymi warzywami i japońskimi przyprawami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1403 kJ/331 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 10 g
Sól: 1,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP40969
153 Przedmioty
Opis
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 120
- Kraj pochodzenia
- Japonia
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 250
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Japonia
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
- producent
- TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 21.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 2.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.00
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.