MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) SPAGHETTI BIO 500 g - ALCE NERO
8,69 zł
(17,38 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
mąka pełnoziarnista z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1453 kJ/346 kcal
Tłuszcz - 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany - 66 g
w tym cukry - 3,2 g
Błonnik - 7,7 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP2882
450 Przedmioty
Opis
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- ALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
- producent
- ALCE NERO (włoskie produkty)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 28.50
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 2.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 9.00
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
ALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO) - Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 120
- Kraj pochodzenia
- Włochy
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 500
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.