MAKARON (SEMOLINOWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO

9,80 zł

(19,60 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna - 1483 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany - 72 g
w tym cukry - 2,5 g
Błonnik - 3,0 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP2778
467 Przedmioty

Opis

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
Kraj pochodzenia
Włochy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
500
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
ALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
producent
ALCE NERO (włoskie produkty)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
24.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
6.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
12.00
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password