PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA

17,78 zł

(444,50 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
jabłko liofilizowane sproszkowane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Puder jabłkowy to sproszkowane liofilizowane jabłka z polskich sadów. Liofilizacja jest procesem suszenia sublimacyjnego, zachowująca niemal w pełni smak, zapach oraz witaminy świeżych jabłek. Dzięki ich sproszkowaniu uzyskaliśmy naturalną słodką posypkę z jabłek, bez dodatku cukrów!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1580 kJ / 373 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 77 g
Błonnik: 10 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0 g

ZASTOSOWANIE
Puder jabłkowy można wykorzystać do:
- posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów
- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków

ZALECANE WARUNKI  PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w  suchym i chłodnym miejscu.

BP15714
33 Przedmioty

Opis

WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
40
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
HELPA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA. ŻABIA 40. 05-504 HENRYKÓW-UROCZE
producent
HELPA (kaszki)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
22.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
7.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
13.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
30
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password