MIGDAŁY W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g - DOTI

10,04 zł

(200,80 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
czekolada gorzka* 70% [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z soi*)], migdały* 29%, substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4%. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2254 kJ / 543 kcal
Tłuszcz: 40 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g;
Węglowodany: 29 g;
w tym cukry: 20 g;
Błonnik: 11 g
Białko: 12 g;
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

BP1567
65 Przedmioty

Opis

BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Masa netto (g)
50
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
DOTI SPÓŁKA JAWNA MANUFAKTURA. D.M. MROCZKOWSCY. SMOLEC. STAROWIEJSKA 39. 55-080 KĄTY WROCŁAWSKIE
producent
DOTI (produkty w deserowej czekoladzie)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
14.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
4.60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
6.90
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password