CZEKOLADA BIAŁA Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI BIO 100 g - RAPUNZEL
14,54 zł
(145,40 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy Cristallino*, tłuszcz kakowy*, mleko pełne w proszku* (25%), wiórki kokosowe* (9%), emulgator: lecytyny (z soi*), wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wiórki kokosowe i wanilia Burbon, nadają jej wyśmienity smak i aromat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2441 kJ/586 kcal
Tłuszcz - 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 21 g
Węglowodany - 47 g
w tym cukry - 47 g
Błonnik - 0,1 g
Białko - 8,0 g
Sól - 0,12 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać orzeszki ziemne i inne orzechy
ZALECANE WARUNKI PRZECHOYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
BP1816
270 Przedmioty
Opis
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- RAPUNZEL NATURKOST GMBH. RAPUNZELSTRABE 1. D-87764 LEGAU
- producent
- RAPUNZEL (kremy orzechowe, ketchupy, czekolady)
RAPUNZEL (kremy orzechowe. ketchupy. czekolady)
RAPUNZEL (kremy orzechowe. kostki. ketchupy. inne - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 1.50
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 11.00
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- -
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
RAPUNZEL NATURKOST GMBH. RAPUNZELSTRABE 1. D-87764 LEGAU - Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 60
- Kraj pochodzenia
- Niemcy
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 100
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- -
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.